Translation


Raadschelders Varens
Achterweg 34
1424 PR De Kwakel
The Netherlands
Tel: +31(0)297363200

KVK: 34079622
BTW: 810093054B01

VerzorgingBlechnum Silver Lady

Standplaats;
geen direct zonlicht maar wel veel licht. Vermijd grote temperatuurschommelingen en houd de potgrond vochtig. Tijdens de winterperiode als de plant op een koelere plaats staat heeft ze minder water nodig. Weliswaar nooit de potgrond laten uitdrogen.
 
 
 

Microsorum Green Flame

Standplaats;
op een lichte plaats zetten, niet in de volle zon. Varens met glanzend groen blad hebben minder vocht nodig, dan fijn jong blad. Regelmatig voeding geven (elke 3 weken) verlengt de houdbaarheid.
 
 
 

Platycerium Bifurcatum

Standplaats;
tevreden met minder licht. Volle zon vermijden. Geschikt voor een meer donkere plaats in de huiskamer. De bladeren hebben een waslaag die de plant tegen teveel verdamping beschermt. Hierdoor is de plant vrij goed bestand tegen droge lucht. 1 keer per week water geven in de potgrond en regelmatig voeding meegeven.
 
 

Humata Tyermannii

Standplaats;
staat graag op een lichte plaats maar geen direct zonlicht. Water in de potgrond geven en 1 keer in de maand voeding meegeven. Een makkelijke plant met weinig verzorging.
 
 
 
 

Nephrolepis

Standplaats;
niet in de volle zon plaatsen. Water in de potgrond geven, niet over de bladeren gieten. Besproeien of water in een schotel meegeven is gewenst. Deze plant is een goede luchtzuiveraar.
 
 
 
 

Phlebodium Blue Star

Standplaats;
staat graag op een lichte plaats. Water 1 a 2 keer per week in de potgrond geven. Als de vorst weg is kun je de plant ook op een schaduwrijk plekje buiten zetten. Een uitstekende natuurlijke luchtverfrisser.
 
 
 
 

Home | Consument | Handel | Foto's | Certificaten |Contact

Copyright © 2020. All Rights Reserved.